7.11.2009

Shoppailua

Äitini on tällä hetkellä sairaslomalla flunssan takia ja mitähän me ollaan tehty eilinen ja torstai päivät. :P No kierrelty kaupoissa tottakai! Äitini on ollut anteliaalla päällä ja osti torstaina vähän kaikkea minulle ja minä en ostanut muuta kuin kolme Nutrilett suklaajuomaa, Nutrilett-patukan ja yhden varastolaatikon mistä modasin hiirilootan.

Eilen innostuinkin ostelemaan itse enemmän vaikka piti vaan etsiä pinkki kylppärin matto. :P Ikeasta lähti mukaan vaal.vihreä kukkaruukku, 3:n hyasintin purkki, 4 vihreää lasista mukia, sitruunasuolaa, 2 kannellista pientä säilytyspurkkia, laatikko ja kansi langoille, valkosipulipuristin 2 paria poltetun oranssin väristä organzaverhoa. Niin ja Kössille 2 Ikea-marsua. Toisesta kaupasta hain taas 3 Nutrilett-juomaa, sieltä löysin myöskin vihdoin ja viimein sen pinkin maton! Äiti osti minulle ihanan vaaleanpunaisen pitkän mallisen lompakon. Se on aivan ihana!

Eiliset neulomiset ei oikein menneet putkeen; saatuani ensimmäisen polvisukan valmiiksi huomasin, että olin tehnyt kantapään väärään kohtaan; sivujen kavennutket olivat tulleet eteen ja taakse. -.- Ei muuta kun purkamaan ja tekemään uusiksi kantapäästä asti. Piece of cake. Sitten aloin sukan valmistuttua luomaan silmukoita ylösalaisin-paitaan ja eikös Novitan Rose Mohair-lanka päättänyt katketa kesken luomisen. :E Sitten kun sain luotua silmukat ja aloin neulomaan niin muutaman kerroksen neulottuani huomasin, että neule oli mennyt epähuomiossa kierteelle. Ja eiku purkamaan! Päätin sitten jättää paidan tekemisen myöhemmäksi ja aloin tekemään toista polvisukkaa. No eikös langassa ollutkin sitten solmu. :E Samaisessa kerässä oli ensimmäistä sukkaa neuloessakin solmu. :P

Ei kommentteja: